Ürünler


Modüler Su Deposu Nedir?

    Parçalar halinde imal edilen, montaj yapılacak alana parçalar halinde taşınan, kaynak gerekmeksizin tamamen civatalarla birleştirilerek oluşturulan özel bir depo tipidir.
    Kolay kurulumu, pratik kullanımı ve diğer tip depolarla kıyaslanmayacak kadar sağlıklı standartlarda su muhafazası nedeniyle dünyanın tercih ettiği bir üründür.
    Depolar yerden yüksek platformlar üzerine, çatıya, kulelere ve mevcut binaların içlerine kolaylıkla monte edilebilmektedir.


Neden Gür Modül Su Depoları?

  Tüm parçalar özel malzeme ve üretim teknikleriyle hazırlandığından, uzun yıllar bakım gerektirmez.

  Emsallerine göre daha sağlamdır.

  Tüm parçalar standart olduğundan, zedelenen veya bozulan parçalar istendiğinde kolaylıkla değiştirilebilir.

  Montajı daha kolay ve hızlıdır.

  İstenilen ölçü ve kapasitelerde birleştirilerek çözüm üretilebilir.

 

MODÜLER SU DEPOSU

  Elazığ modüler su deposu üretim tesislerinde uzman mühendis kadrosu ile beraber yüksek teknoloji ve kalite imkanları ile meydana getirilen bir modüler su deposudur.

  Elazığ modüler su deposu kullanıcıların istediği yerlere istenilen hacimin uygun düştüğü ölçüde kolayca monte edilebilmektedir. Ayrıca modüler su deposunun konumlandırıldığı yer beğenilmeyecek olursa ya da başka bir taşınması kullanıcı tarafından talep edilirse kolayca modüler su deposunun parçaları sökülerek arzu edilen yerde yeniden birbirine monte edilmesiyle kolayca kurulum yapılabilmektedir. Bir an için kullanıcılar bu monte ve demonte işlemi sırasında contalarda meydana gelecek deforme sonucu deponun su sızdırabileceğini düşünmüş olsa da firmamız tarafından depolarda sızdırmazlığı sağlamak için özel EPDM contalar kullanılmaktadır.

0 (424) 233 75 61 0 (424) 255 51 11 7/24 Destek

Bülten

Yararlı bilgiler ve değerli kaynaklar için e-posta bültenine abone olun.

İletişim Bilgileri

  • Adres: Elazığ Organize Sanayi Bölgesi 24. Yol Yazıkonak - Elazığ Çarşı Mah. Atatürk Okulu Sok. No:47 Elazığ
  • Telefon: 0 (424) 233 75 61 0 (424) 255 51 11
  • Faks:
  • Eposta: info@guralplar.com